ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ WWW.GENUINEPERFORMANCE.GR , ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡHΣΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Αποδοχή των Όρων

Αυτός ο ιστότοπος παρέχεται με μοναδικό σκοπό να επιτρέψει στους πελάτες μας να ερευνήσουν ή/και να αγοράσουν προϊόντα. Με την περιήγηση στον ιστότοπο www.genuineperformance.gr ή/και την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αγοράς στον Ιστότοπο, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης του παρόντος.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να συμφωνήσετε χωρίς τροποποίηση με όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις ειδοποιήσεις εντός αυτών των Όρων Χρήσης (συλλογικά, η “Συμφωνία”). Με την πρόσβαση ή τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε νομικά από τη Συμφωνία. Στο βαθμό που χρησιμοποιείτε ή προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο, συμφωνείτε ότι η παρούσα Συμφωνία θα ισχύει για όλες αυτές τις αλληλεπιδράσεις ή συναλλαγές. Διαβάστε προσεκτικά αυτή τη Συμφωνία. Εάν δεν αποδέχεστε όλους αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις όπως είναι γραμμένοι, μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ιστότοπο και μην κάνετε αγορές μέσω αυτού του Ιστότοπου.

Βεβαιωθείτε ότι επιστρέφετε σε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό για να ελέγχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Συμφωνητικού. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε την παρούσα Συμφωνία χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ανά πάσα στιγμή και η συνεχής χρήση αυτής της Ιστοσελίδας υποδηλώνει την αποδοχή οποιασδήποτε ενημερωμένης ή τροποποιημένης Συμφωνίας.

Γενική Αποποίηση Ευθύνης

Σχεδόν όλα τα προϊόντα προς πώληση στον Ιστότοπο έχουν σχεδιαστεί μόνο για χρήση εκτός δρόμου. Οι ομοσπονδιακοί νόμοι και ορισμένοι νόμοι της πολιτείας απαγορεύουν τηναφαίρεση, την τροποποίηση ή την αχρηστία οποιασδήποτε συσκευής ή στοιχείου σχεδιασμού που επηρεάζει τις εκπομπές του οχήματος ή την ασφάλεια σε όχημα που χρησιμοποιείται σε δημόσιους αυτοκινητόδρομους. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ελέγχετε τους τοπικούς και ομοσπονδιακούς νόμους πριν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από τον Ιστότοπο. Οι αντιπρόσωποι,οι εγκαταστάτες και οι τελικοί χρήστες αναλαμβάνουνόλους τους κινδύνους και το κόστος που σχετίζονται με την αγορά και την εγκατάσταση των Προϊόντων.